NINE STAR KI ANALYSE

JE INNERLIJK ZIJN

WEET WIE JE BENT! ANALYSE

Een 'Weet wie je bent!' analyse is gebaseerd op de eeuwenoude filosofie, Nine Star Ki. Deze behoort intrinsiek tot de Feng Shui leer. Als de Feng Shui zich behoudt tot de energie van ruimtes van huizen en (werk)kamers, behoudt de Nine Star Ki zich tot de energie van de mens.

Tussen de energie van de hemel en de aarde, de twee sterkste energiekrachten, lopen wij als mens. De analyse is gebaseerd op de vijf elementen waarvan wij als mens, op basis van onze geboortedatum, er maximaal drie persoonlijk bezitten. Ieder tijdperk, jaar, maand, dag en zelfs uur staat onder invloed van deze sterren (elementen). De ster van je geboortejaar is het allerbelangrijkste, zo ook je geboortemaand, -dag en -uur. De specifieke eigenschappen van deze elementen en hun onderlinge relatie verklaren waar je kracht en je valkuilen zitten. Hoe je kunt groeien door de ontbrekende elementen te ontwikkelen. Mede hoe de interactie met je medemens verloopt en waarom.

Een mens gelijk in soort, uniek in zijn. Dit zijn verschilt zich door de dag en het tijdstip dat je geboren wordt. Het geeft alles weer over wie jij bent als persoon, als wezen. Het verhult ook je normen en waarden, je studie- en werkvoorkeuren en aanleg. Mogelijke ziektebeelden liggen hier ook vaak in
verborgen. Ook toont het je valkuilen en je sterke kanten en wat je kunt doen om in flow te komen.

Je geboortedatum als uitgangspunt geeft als het ware een blauwdruk weer die je bij je geboorte hebt meegekregen. Deze blauwdruk laat zien wie jij werkelijk bent. Het geeft inzicht in jezelf maar ook in relatie tot anderen. De intrinsieke eigen elementen als de missende elementen worden door middel van voorbeelden uitgebreid toegelicht.

Zo kom je tot een uiterst gedetailleerde ‘Weet wie je bent! analyse, een waar bewustzijnscadeau voor jezelf!

De negen verschijningsvormen:

1 - WATER | De intuïtieve
Kwetsbaarheid en intuïtie kenmerken dit element. Aan de buitenkant kunnen ze broos overkomen maar zijn van binnen juist heel sterk en gevoelig.
2 - AARDE | De zorgzame
Aarde staat voor (hard) werken, vormgeven, zorgzaam, ze bereiken stapje voor stapje hun doel.
3 - HOUT | De starter
Idealist bij uitstek, intelligent en een sterke oerkracht tekent ze. Het brengt hen ook naar avonturen en uitdagingen. Ze zijn flexibel, zeer actief en soms onbezonnen.
4 - HOUT | De wind
Sommigen zijn heel analytisch, anderen romantisch ‘pur sang’.
5 - AARDE | De autoriteit
Het zijn autoriteiten bij geboorte. Het zijn de Keizers onder ons. Ze houden ervan om gezag uit te dragen. Bij tradities varen ze wel.
6 - METAAL | De leider
Metaal geeft al onbuigzaamheid aan. Hierdoor zijn ze standvastig in hun doen en laten.
7 - METAAL | De levensgenieter
Glitter en glamour typeert dit metaalsoort. Pure luxe, puur genieten van het leven.
8 - AARDE | De hoge berg
Hoog op de top hebben ze een helicopter-view, een prachtig uitzicht; tegelijkertijd een eenzame positie.
9 - VUUR | De blijheid
Ze zijn enthousiast en hebben veel charisma. Tegelijkertijd zijn ze veranderlijk als de vlam van een kaars.

Zie voor verdere informatie: Imagostijladvies en de Rode draad.

METAAL
Bij vergeven gaat het niet over de ander maar over jou.
Het is loslaten van de last die je met je meedraagt.
- Dalai Lama