ERVARINGEN VAN ANDEREN

EEN GREEP UIT DE VELE MOOIE VOORBEELDEN

“Mercedes neemt de tijd voor me en legt met veel passie uit waar mijn Nine Star Ki getallen voor staan. Op een verhelderende manier geeft ze uitleg over hoe ik in elkaar zit, waar ik aan kan werken en welke specifieke acties ik kan ondernemen. Ik ga met nieuwe inzichten de toekomst tegemoet”.

- Leontine

“Ik adviseer iedere ondernemer om elk jaar een Nine Star Ki consult te doen  - om in het zaken doen weer even op scherp gesteld te worden”.

- Ondernemer, 49 jaar

“De Nine Star Ki berekeningen van alle bewoners maakten duidelijk welke plekken in huis een bepaalde inrichting of juist leegte nodig hadden. Nine Star Ki geeft ook meteen helderheid waarom bepaalde mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren. Dit gaf en geeft mij zoveel inzichten en daardoor rust”.

- Vrouw, omgeving Oostvoorne

____________________________________

“Nine Star Ki heeft mij – naast de fysieke en energetische kennis die ik al had over de 5 elementen -  een andere verrassende invalshoek getoond. Hierdoor heeft het mijn eigen persoonlijke cyclus helderder gemaakt voor mij. De uitleg die jij gaf, was echt duidelijk en de verhalen maakten dat het tot leven kwam”.

- Annemarie, Leraar in Chi Kung, Tao meditatie en Chinese yoga

“Bedankt voor je prachtige vertaling van onze blauwdruk. Het heeft veel helderheid gebracht en ook stof tot nadenken. We zijn er nog steeds over aan het napraten, alle inzichten dalen langzaam in. Het is een prachtig instrument.”

- Roos, Brielle

“In een periode waarin ik vastliep, heb jij mij op een zeer respectvolle wijze Nine Star Ki uitgelegd. Je vertelde me wat Nine Star Ki voor mij en mijn man kon betekenen en wat ik kon doen om verder te komen. Het heeft mij veel inzicht gegeven. Ik heb een andere kijk op mezelf en op de mensen om me heen gekregen en het heeft me sterker gemaakt. Ik zie dat ieder zijn eigen blauwdruk heeft en leerde hoe daar mee om te gaan. Voor mij is Nine Star Ki een bruikbaar middel in mijn contacten met andere mensen”.

- Annette, Brielle

AARDE
Ik heb ontdekt dat als je eenmaal een grote berg over bent, er altijd
nog veel meer bergen te overwinnen zijn.
- Nelson Mandela

“Nogmaals dank voor je geweldige Nine Star Ki uitleg. Het was een echte eye-opener. Heel veel directe herkenning en soms – bijvoorbeeld dat ik een leider ben – kwam het besef pas later. Het is een bevestiging dat ik op de juiste weg ben”.

- Maria, Brielle

Dank je wel voor de leuke en zeer informatieve workshop. De titel van je workshop is "Jezelf leren kennen". Bij mij heb je dat zeker waargemaakt! Ik heb nu eindelijk een aantal karaktereigenschappen van mezelf kunnen plaatsen en ik ben daar blij mee.

- R.v.B, Brielle

“Ze zijn allemaal zo enthousiast over de workshop dat ik er elke dag weer vragen erover krijg. Ze zeiden dat ze met open mond naar je hebben zitten luisteren, zo interessant vonden ze het. Juist ook omdat jij het zo enthousiast en vol passie deed. Mooi om te zien dat het zo aanslaat bij mensen die er vrijwel niks vanaf wisten”.

- W.P. – Feng Shui en Nine Star Ki collega

____________________________________

“Na een rigoureuze en ongewenste verhuizing hebben wij advies gevraagd bij Mercedes om het nieuwe huis volgens de Feng Shui principes in te richten. Ons doel was dat het snel een plek zou zijn waar iedereen zich thuis zou voelen. We hebben ons grotendeels - maar niet op alle vlakken - aan de Feng Shui adviezen gehouden. Precies op de niet Feng Shui plekken ontstonden de problemen waar Mercedes ons eerder inzicht in had gegeven. We hebben haar advies toen alsnog opgevolgd en er kwam meteen ‘lucht’ in de desbetreffende situatie”.

- Gezin, Oostvoorne

“Feng Shui is zo simpel, maar je moet het even weten. Het is een wonderlijke methode met een mooi resultaat. Zo wist Mercedes ons te vertellen waar energie kon gaan ‘lekken’ en welke problemen daardoor zouden kunnen gaan ontstaan. Met haar simpele aanwijzingen hebben we hier in de inrichting en kleur rekening mee gehouden. Mercedes is zeer deskundig, heeft veel geduld en is erg praktisch in het toepassen van de Feng Shui kennis. Een absolute aanrader”.

- Vrouw, Zuid-Holland

“Mercedes is zeer deskundig in het inrichten van de werkplek. Ze adviseert in kleur en reikt de juiste ideeën aan voor materialen en inrichting. Hierdoor ontstaat er meteen balans en harmonie”.

- Therapeut, Zeeland

WATER
Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets
traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven.
- Lao Tse

"De gegevens van de Nine Star Ki astrologie die ik van Mercedes in een consult kreeg waren spot-on!
Het was alsof ze me al jaren kende en precies beschreef.. en dat heeft me veel inzichten gegeven. Het is gewoon fijn om te weten, of bevestigd te krijgen dat bepaalde zaken nu eenmaal in mijn sterren staan. De elementen van mijn gesternte (en alweer, spot-on beschrijven ze mij) hebben een werking in het positieve en in het negatieve, werken samen en soms een beetje tegen...
Fijn om dat zo helder uitgelegd te krijgen, met zoveel achtergrondinfo. Het geeft grip op hoe ik ben/werk/in elkaar zit. En tegelijkertijd kreeg ik ook tips aangereikt hoe ik goed kan omgaan met de missende elementen, zodat ik mijn leven in een betere balans kan leven.
Mercedes is prettig deskundig, geeft graag extra informatie over hoe de elementen samenwerken en soms ook wat tegenwerken. En hoe dat ook relaties kan beïnvloeden. Ik kreeg dagen later nog inzichten als ons gesprek weer in mijn herinnering kwam.

Een aanrader!"

- Samantha Harteveld