IMAGOSTIJLADVIES

JE KLEDING ALS OMHULSEL

Wens je harmonie tussen je persoonlijkheid en je kledingstijl? Ben je op zoek naar kleding die je schoonheid en kracht benadrukken en je zelfvertrouwen vergroot?

Kijk in de spiegel: 'Wat heb je aan?' Ben jij dat écht? Omarmt de stof je of voel je je als in een harnas opgesloten? Maar wat als je niet weet hoe en niet weet wat echt bij jou hoort?
Door mijn achtergrond als modevormgeefster intrigeert dit onderdeel mij. Om die reden heb ik er een enorme verbondenheid in gevonden. Het gaat over die uitstraling die bij jou past en je ondersteunt. Het is een expressie van wie jij werkelijk bent en waar jij voor staat.
Niet alleen het ontwerp maar ook de kleur, stof en vorm past wel bij de een en niet bij de ander.
Hoe komt dat? De ultieme inkijk geeft ook hier de Chinese astrologie. Dankzij jouw geboortedatum en -tijdstip krijg je inzicht wat en vooral waarom iets wel of niet bij je past. Dit 'imagopaspoort' met alle informatie is specifiek voor jou. Hierdoor zul je beter begrijpen waarom het aanvoelt als eigen.
Het zorgt voor inzicht in de voor jou ondersteunende en contrasterende kleuren, vormen en materialen en het laat jouw unieke stijl zien.
Dertig jaar ervaring op dit gebied ondersteunt mijn advies op de lagen daaronder. Het geeft mij inzicht te 'lezen' waarom een kledingstuk past als een handschoen en de ander niet. Ademt je kledingstuk en het allerbelangrijkste: adem jij?

Zie voor verdere informatie: Weet wie je bent! analyse en de Rode draad.

VUUR
Liefde, mededogen en verdraagzaamheid zijn geen
luxeartikelen, maar eerste levensbehoeften.
- Dalai Lama