Mercedes Arnau

MIJN MISSIE

Mijn missie is om jou te helpen bij het herontdekken van jouw innerlijke kracht.

Ik gebruik hierbij hulpmiddelen en kennis die ik mij, in mijn leven eigen heb mogen maken.

Dit heeft tot een prachtige kruisbestuiving geleid tussen modevormgeving, interieurstyling, Feng Shui en Chinese astrologievormen als Nine Star Ki en I-Tjing.

Met deze tools kan ik je helpen jezelf nog beter te leren kennen en dit tot uiting te laten komen in je kledingstijl, interieur en/of de blauwdruk van je eigen ik.

Mercedes Arnau - Houten Boomstammen in Kamer

WAT IK DOE

Elk mens is uniek. In smaak, in stijl, in karakter. Deze drie elementen worden aangedreven en gestuurd door jou als uniek persoon. Jouw smaak, stijl en karakter belichamen jouw  persoonlijkheid.

Mijn uitdaging is om samen met jou er achter te komen wie jij bent en op welke manier jij dit tot uiting mag laten komen.

Op een persoonlijke manier neem ik je mee en leg ik je uit wat jouw persoonlijke blauwdruk is op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats. Deze leidraad helpt je met inzichten over bijvoorbeeld je persoonlijkheid en levensvragen, maar kan ook sturend zijn voor bijvoorbeeld je kleding- of interieurkeuzes.

Mijn aanbod reikt verder dan 1-op-1 sessies met klanten. Ook voor bedrijven bied ik een volledige interieurherinrichting of groepssessies voor het personeel aan.

Heb je interesse in mij als spreker op een lezing? Dat kan! Of ga je voor meer verdieping en volg je graag een workshop?
Kijk voor mijn volledige aanbod bij mijn Diensten en Workshops >>

Mercedes Arnau - Vogeltje - Rood

WAAROM IK DIT DOE

Mijn eigen leven en bedrijf raakten in een stroomversnelling toen ik in aanraking kwam met de Feng Shui leer en de daarbij behorende Chinese astrologie, Nine Star Ki.

Deze eeuwenoude kennis heeft mij het leven, mijzelf en anderen om mij heen beter leren begrijpen. Het ontdekken van mijn eigen persoonlijke blauwdruk heeft mij meer inzichten gegeven in de
gebeurtenissen in mijn leven, de keuzes die ik heb gemaakt en de verschillende kanten die mijn persoonlijkheid herbergt.

Nadat ik door gebeurtenissen in het leven mijn oervertrouwen kwijt was, voelde het alsof ik mijzelf weer had hervonden dankzij mijn blauwdruk vanuit de Nine Star Ki. Het deed mij inzien dat mijn innerlijke stem mij al die tijd heeft geprobeerd te bereiken, maar dat het mij de kennis en handvaten ontbrak om te leren luisteren en begrijpen.

Vandaag de dag ben ik dankbaar deze waardevolle filosofie door te mogen geven door middel van mijn opdrachten en projecten, persoonlijke consulten, workshops en lezingen.

BEN JIJ MIJN KLANT DIE

  • Zou willen dat je kledingstijl meer past bij je persoonlijkheid?
  • Toe is aan een nieuwe garderobe die je met liefde en geluk draagt?
  • Er naar snakt om je interieur meer in balans te brengen?
  • Bewust ervoor kiest om volgens een diepere betekenis te wonen en te leven?
  • Zich realiseert dat innerlijke en externe harmonie beginnen bij het leren kennen van jezelf?

LATEN WE DAN IN CONTACT KOMEN!

Nieuwsgierig geworden?

Die dorst kan gelest worden!

Vraag hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 15 minuten via Skype aan. >>

Mercedes Aranau
001-placeholder

ADRES

Dorpsweg 43B
3235 AE Rockanje aan Zee
Nederland

Telephone

TELEFOON

+31 (0)6 53 201 612

Email

E-MAIL

info@mercedesarnau.com

Wanneer te bereiken

BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag
van 9:30 tot 17:30