MIJN DIENSTEN

INTERIEURVORMGEVING

Feng Shui gaat er ook vanuit dat de woning, ons interieur, een spiegel is van wie wij zijn. Met andere woorden, de wijze waarop een woning al dan niet wordt ingericht, onderhouden en gekoesterd zegt ook iets over onze persoonlijkheid en onze levensissues.
Bij een Klassieke Feng Shui analyse wordt Nine Star Ki gebruikt om jou als bewoner in relatie tot je woning te plaatsen en daarmee een persoonsgericht advies op maat te geven.

IMAGOSTIJLADVIES

Wens je harmonie tussen je persoonlijkheid en je kledingstijl? Ben je op zoek naar kleding die je schoonheid en kracht benadrukken en je zelfvertrouwen vergroot? Het zorgt voor inzicht in de voor jou ondersteunende en contrasterende kleuren, vormen en materialen en het laat jouw unieke stijl zien.
Dertig jaar ervaring op dit gebied ondersteunt mijn advies op de lagen daaronder. Ademt je kledingstuk en het allerbelangrijkste: adem jij?

NINE STAR KI PROFIEL

Een 'Weet wie je bent!' analyse is gebaseerd op de eeuwenoude filosofie, Nine Star Ki. Deze behoort intrinsiek tot de Feng Shui leer. Als de Feng Shui zich behoudt tot de energie van ruimtes van huizen en (werk)kamers, behoudt de Nine Star Ki zich tot de energie van de mens. Je geboortedatum als uitgangspunt geeft als het ware een blauwdruk weer die je bij je geboorte hebt meegekregen. Deze laat zien wie jij werkelijk bent. Het geeft inzicht in jezelf maar ook in relatie tot anderen.

WATER
Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder. Als iets
traag in beweging komt, komt het langzaam tot leven.
- Lao Tse